Dreig je te verzuipen? Op zoek naar een reddingsboei?

Dreig je te verzuipen? Op zoek naar een reddingsboei?

Werkloos

Geen werk in je yogastudio en geen recht op aanvulling? De periode dat je geen yogales mag geven is best al lang. Behalve een kleine onderbreking in de zomer, toen je onder strikte voorwaarden les kon geven, zijn we inmiddels een jaar gesloten. Het is best heftig om de mensen te missen met wie je normaliter elke week in contact stond. Online lesgeven is een prima optie, laten we blij zijn dat de techniek bestaat, maar het is geen vervanging van contact in levende lijve.

Nu de yogalessen leeg blijven en ook je financiën niet aangevuld worden, is het een uitdaging om de studio, waar je je ziel en zaligheid in hebt zitten, overeind te houden. Overleven krijgt een andere dimensie.

Je ziel en zaligheid

Mag ik je helpen?

Want er zijn best wel mogelijkheden om aan het werk te blijven, ook als yogadocent. De trainers van EindExamenYoga worden regelmatig via de website gevonden en ingeschakeld. Door ouders, die soms via de school van hun niet-meer-te-hanteren-kinderen worden gewezen op het programma. Nog steeds geen yogales in de studio, maar buiten zijn er mogelijkheden genoeg.

Zelf geef ik er op het moment de voorkeur aan om te gaan wandelen. Een paar jaar terug deed ik de Mind-Walk training en daar heb ik nu bijzonder veel plezier van. (dat had ik al, maar nu is het echt dé combinatie voor mij)

Van andere trainers hoor ik dat zij;

  • op het sportveld met kleine groepjes mogen trainen
  • gaan wandelen met 1 of 2 deelnemers
  • op school ingevlogen worden ter ondersteuning
  • 1op1 coaching doen in de yogastudio

Omdat het afhankelijk is van de vraag en de situatie, zie je overal nieuwe vormen ontstaan. Dat heeft ook wel een hele leuke kant, inventief zijn!

Een mooie oplossing

Denk er eens over na, of dit voor jou ook een oplossing is?

  1. Jongeren staan onder druk en gaan enorm gebukt onder alle stress
  2. Jouw yogastudio is leeg en jij kijkt werkloos toe
  3. Volg in een paar dagen de trainersopleiding van EindExamenyoga (online, het kan in 1 dag als je wilt)
  4. Ga aan de slag!

 

Je helpt jongeren, je ondersteunt de teams op school, je brengt verlichting voor ouders én je houdt je geliefde bedrijf in leven.

Over de schrijver
Reactie plaatsen