Disclaimer

ZELFyoga / Anette Hogeboom (hierna: 'wij') verleent toegang tot haar websites en publiceert hier teksten, beeldmateriaal en overige zaken. Wij behouden ons het recht voor om op elk moment inhoud aan te passen of te verwijderen zonder daarover mededeling te hoeven doen aan bezoekers van de websites of derde partijen.

Alle prijzen op de websites zijn exclusief b.t.w. tenzij duidelijk anders is aangegeven.


Beperkte aansprakelijkheid

Er is veel zorg besteed aan het samenstellen van de websites en andere uitgaven / publicatie. Desondanks aanvaarden wij geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en/of volledigheid van de gepubliceerde gegevens. Alle informatie en alle prijzen/tarieven zijn onder gepubliceerd onder voorbehoud van type- en programmeerfouten. Voor de gevolgen van zulke fouten wordt geen aansprakelijkheid aanvaard en er komt geen overeenkomst tot stand op basis van zulke fouten.

Aan de gepubliceerde informatie kunnen geen rechten worden ontleend, evenmin kunnen er aanspraken gemaakt worden op garanties. De resultaten van de diensten die wij leveren zullen verschillen per persoon en zijn over het algemeen afhankelijk van wat de persoon er zelf in investeert. Je bent en blijft zelf verantwoordelijk voor resultaten.


Auteursrecht

Het is niet toegestaan de inhoud van de publicaties die wij uitgeven op welke manier dan ook te kopiëren, te delen, te publiceren of te wijzigen, zonder uitdrukkelijke toestemming van de ZELFyoga / Anette Hogeboom.


Lees ook onze algemene voorwaarden en privacy verklaring

Wil je meer weten over jongerenyoga?

Jongerenyoga anders bekeken.

Download gratis deze inspirerende jongerenyogales (klik op de afbeelding)

Jongerenyoga met een twist

Schrijf je in voor de opleiding en organiseer binnenkort zelf de EindExamenYoga-cursus voor jongeren (klik op de afbeelding)

Gecertificeerd eindexamenyogatrainer met vignet