Loslaten

Jongerenyoga met een twist is een jongerenyogales met een toevoeging die tot inzichten leidt.


  • Eenvoudige houdingen
  • Waardevolle inzichten
  • Leuke voorbeelden
  • Volledig uitgewerkte les
  • Inclusief eindontspanning
50%
Wij gaan zorgvuldig om met jouw gegevens en delen deze niet met anderen. Je ontvangt tevens nieuws uit jongerenyogaland, tenzij je je hiervoor afmeldt.
Ja, die ontvang ik graag >>
Loslaten als vasthouden je zwaar valt
Echt een cadeau!
Dank je wel voor deze jongerenles. Echt een cadeau! Je lessen zijn werkelijk prachtig van opbouw en zo mooi verzorgd. Uiteraard ga ik deze lessen snel toepassen en hoop ik veel tieners handreikingen te mogen meegeven in een schoolperiode die voor hen vaak stressvol kan zijn.
Review
Marieke

Mijn missie is om meer jongeren te bereiken met yoga. Omdat veel yogadocenten moeite hebben met het lesgeven aan jongeren, lever ik met deze lessen een bijdrage. Opdat we onze lessen kunnen 'vertalen' naar de belevingswereld van jongeren.

Tijdens deze 'Loslaten'-les ervaren jongeren het verschil tussen loslaten en vasthouden. Wat is loslaten eigenlijk en hoe doe je dat dan? Soms denk je iets losgelaten te hebben, maar blijk je er toch nog aan vast te houden. Oefeningen en korte voorleesverhaaltjes bieden inzicht.


  • Gedetailleerd uitgewerkte les
  • Begrijpelijk taalgebruik
  • Praktische oefeningen
  • Met waardevolle tips over jongerenyoga

Loslaten


Wat tof dat je dat doet!
Ik wil je even bedanken voar het delen van deze les, wat tof dat je dat doet! Ik mag binnenkort een gastles geven aan 4Mavo en kan dit mooi als inspiratiebron gebruiken. Nogmaals bedankt!
Review
Marga
Kadootjes
Dankjewel voor deze kadootjes! Ik ga lesgeven op een school in Amsterdam dus dan neem ik jouw inspirerende lessen daar zeker in mee. Ik kijk uit naar de volgende!
Review
Jolanda