Kun je lid worden van EindExamenYoga?

Het trainersteam

Nee, je kunt geen lid worden van EindExamenYoga. Maar je kunt wel onderdeel uitmaken van het trainersteam. Zo noem ik graag de groep gecertificeerde trainers: het trainersteam. Alle aangesloten trainers werken zelfstandig en rechtstreeks voor hun klanten, ze zijn op de website te vinden.

Ook het trainersteam is vrijblijvend (je merkt er niet zoveel van 🙂 ). Als je het trainerspakket hebt aangeschaft en je hebt daarnaast ook alle modules gevolgd (die krijg je er automatisch bij) dan ontvang je jouw certificaat en ben je bij de club!

Niets

Daar zijn geen verplichtingen aan, je hoeft niets.

Er zijn ook geen kosten aan verbonden, het kost verder niets.

En er zijn ook geen licentie-verplichtingen, je moet niets.

Ik hou niet van abonnementen en ik hou niet van verplichte bijscholingen om recht te blijven houden op…. Het laatste ervaar ik vaak zelfs als vriendjespolitiek. Als ik een cursus op locatie A volg dan krijg ik VYN-punten en als ik dezelfde cursus bij dezelfde docent op locatie B volg, dan krijg ik ze niet. Ik vind er iets van en ik hou er niet van. Leuk onderwerp misschien voor een volgende blog?

Bij EindExamenYoga betaal je éénmalig voor het trainerspakket en vervolgens hoef je niets meer. Je krijgt een vermelding op de website als je dat wilt, dat is gratis promotie.

Gratis promotie

Voor mij is het belangrijk om zoveel mogelijk jongeren te kunnen bereiken en om zo goed mogelijk gevonden te worden door deze jongeren. Ook opleidingsinstituten weten via deze weg vaak een trainer te vinden. Daar helpt de webpagina met aangesloten yogadocenten erg aan mee. Dat is al mooi genoeg!

Geen nare verrassingen achteraf, vrijheid blijheid!

Over de schrijver
Reactie plaatsen