Vlaanderen nu ook officieel op de EindExamenYoga-kaart
10 maart 2021 

Vlaanderen nu ook officieel op de EindExamenYoga-kaart

Ook in Vlaanderen

Al enige tijd zijn er wat Vlaamse yogadocenten in de trainersopleiding bezig. Wat een gave ontwikkeling dat ook hier de stressbeheersing opgepakt wordt en er yogadocenten zijn die wat willen meegeven aan de Belgische jongeren. Yoga in Vlaanderen breidt zich hiermee mooi uit.

Sinds vandaag staat er ook een officiële gecertificeerde trainer uit België op de website te pronken, ik ben er trots op! Of nee, ik ben er fier op! 

Hoeveel yogadocenten telt Vlaanderen? Voor alle Nederlands sprekende zuiderburen is het trainerspakket voor dezelfde prijs te bestellen als hier in Nederland. Wees welkom, ook de Vlaamse jeugd weet wat prestatiedruk betekent en ervaren veel spanning.

Verbinden

Wat is het leuk dat internet de wereld op deze manier kan verbinden. Geen contacten, maar wel vragen en antwoorden via mail en op deze manier ook weer erg leuk om kennis te maken met elkaar.

Naar de basis

Ik verbaas me en ik verwonder me over de trainers in de training. Vaak zijn het mensen die al professioneel met jongeren en tieners werken, op scholen of met zogenaamde probleemjongeren. En steeds weer krijg ik positieve reacties op de opleiding en de inhoud van de cursus, juist omdat dit zo gemakkelijk over te brengen is.

‘Terug naar de basis, steeds opnieuw terug naar de basis. Dat vergeten wij nog wel eens, als we lang in het vak zitten.’

Een prachtige reactie van een deelnemer na het afronden van de opleiding. En zo is het ook. Eenvoud is beter dan twee fout.

Eenvoud is beter dan twee fout

Over de schrijver
Reactie plaatsen