Kortingscode voor eindexamenyoga

>Ben je op zoek naar een kortingscode voor de trainersopleiding van eindexamenyoga?

Stop maar met zoeken, die kortingscode bestaat niet. Ik hou van eenvoudig en eerlijk, dus het bedrag voor de cursus eindexamenyoga is wat het is.

Eindexamenyoga is een complete cursus voor 227 euro. Korting ga je niet vinden. Klanten wel. Heel soms, krijg je een cadeautje bij de cursus, omdat er een speciale samenwerking is of een andere speciale reden. Bijvoorbeeld voor mind-walktrainers tijdens corona, omdat het zo een mooie combinatie is en wij hierin samen optrekken voor de gelegenheid. Maar korting kan ik het niet noemen.

(Mind-walktrainers kunnen deze samenwerkingsactie via de besloten trainersgroep van Mind-Walk vinden)

Er is tijd en geld nodig om iets te ontwikkelen, dat zal iedereen begrijpen. Dus weggeven kan niet. Ik sta voor het bedrag, de cursus is het meer dan waard.

Welke cursus heb je met één tot drie leerlingen terug verdiend? Nou, deze!

Waar is het allemaal verplicht om jaarlijkse bedragen te betalen om vermeld te blijven of je licentie te behouden? In de vorm van verplichte bijscholingen of contributies? Hier niet.

 Dat kan je toch niet serieus nemen

Met verbazing zie ik kortingen langskomen van 25% tot zelfs 90%… dat is commercie of paniek, maar dat kan je toch niet serieus nemen! Een yoga-opleiding van 1100 euro voor 550 euro, een bijscholing met 25% korting. Ik snap het principe hoor, maar ik betaal echt nooit ever ooit meer 1100 euro voor die cursus. Tenzij er een echt goede reden bij staat om die korting te geven. Anders voel ik me toch een beetje bedonderd.

Zo. Dat moest er even uit.

Nogmaals, eindexamenyoga is een complete cursus voor 227 euro. Korting ga je niet vinden. Klanten wel. Ik verwijs regelmatig nog mensen door naar trainers. Want, dat is de reden geweest om er een trainersopleiding van te maken, er was meer vraag dan aanbod.

Korting ga je niet vinden. Klanten wel.

Dus, stop met zoeken naar kortingen en promotie-acties, ze zijn er niet.

Over de schrijver
Reactie plaatsen