5 Onmisbare tips voor de jongerenyogales

>Met het gratis e-book ‘Loslaten’ ontvang je ook 5 onmisbare tips voor jongerenyoga. Het  e-book bevat een volledige les, helemaal uitgewerkt. Je kunt het aanvragen op de website en je ontvangt het in je mailbox, gevolgd door waardevolle informatie voor het lesgeven aan tieners.

Jongerenyoga met een twist is een yoga met een thema. Het betreffende thema wordt tijdens de les wat uitgediept. Op een ontspannen en ongecompliceerde manier wordt duidelijk wat loslaten inhoudt. Met als doel dat de deelnemers aan de les inzicht krijgen of misschien wel meerdere inzichten. Inzichten waar deze jongeren veel plezier van zullen hebben.

Deze les is ook geschikt voor volwassenen. Vaak zeggen volwassen tegen elkaar ‘ach, je moet het gewoon loslaten’, maar de vraag is wat loslaten dan is en hoe dat loslaten moet. Deze yogales helpt te ontdekken wat het verschil is tussen loslaten en vasthouden.

Na het downloaden ontvang je nog 5 onmisbare tips, speciaal voor de jongerenyogales. Al kunnen ze ook voor een beginnersles met volwassenen heel goed gebruikt worden.  Deze tips gaan over chakra’s, voeding, taalgebruik, de indruk die je maakt en over het informeren van je deelnemers.

Je kunt de les geven aan een vaste groep leerlingen, maar denk ook eens na over een gastles. Of organiseer een evenement waarbij dit thema centraal staat. Een extra lange les of een workshop, die je naast je reguliere lessen organiseert.

Yoga met een thema dat inzichten geeft

In deze serie is nog een les beschikbaar, met als thema ‘Overeind blijven’. Deze ontvang je op verzoek eveneens gratis in je mailbox en bij deze les krijg je informatie over de cursus EindExamenYoga. Het geeft je een idee of en hoe jij trainer kunt worden en geeft je misschien net het duwtje in de rug dat je nodig had om aan de slag te gaan met en voor jongeren.

Haal gerust jouw lessen op, het is geheel vrijblijvend.

Over de schrijver
Reactie plaatsen