5 Onmisbare tips voor de jongerenyogales

Onmisbare tips

>Met het gratis e-book ‘Loslaten’ ontvang je ook 5 onmisbare tips voor jongerenyoga. Het  e-book bevat een volledige les, helemaal uitgewerkt. Je kunt het aanvragen op de website en je ontvangt het in je mailbox, gevolgd door waardevolle informatie voor het lesgeven aan tieners.

Jongerenyoga met een twist

Jongerenyoga met een twist is een yoga met een thema. Het betreffende thema wordt tijdens de les wat uitgediept. Op een ontspannen en ongecompliceerde manier wordt duidelijk wat loslaten inhoudt. Met als doel dat de deelnemers aan de les inzicht krijgen of misschien wel meerdere inzichten. Inzichten waar deze jongeren veel plezier van zullen hebben.

Deze les is ook geschikt voor volwassenen. Vaak zeggen volwassen tegen elkaar ‘ach, je moet het gewoon loslaten’, maar de vraag is wat loslaten dan is en hoe dat loslaten moet. Deze yogales helpt te ontdekken wat het verschil is tussen loslaten en vasthouden.

Na het downloaden ontvang je nog 5 onmisbare tips, speciaal voor de jongerenyogales. Al kunnen ze ook voor een beginnersles met volwassenen heel goed gebruikt worden.  Deze tips gaan over chakra’s, voeding, taalgebruik, de indruk die je maakt en over het informeren van je deelnemers.

Je kunt de les geven aan een vaste groep leerlingen, maar denk ook eens na over een gastles. Of organiseer een evenement waarbij dit thema centraal staat. Een extra lange les of een workshop, die je naast je reguliere lessen organiseert.

Yoga met een thema dat inzichten geeft

Interesse?

Wil je meer weten over yoga met jongeren? Volg dan een trainersdag bij EindExamenYoga of volg de training online. 

Over de schrijver
Reactie plaatsen