Hoe breng ik mijn yogalessen onder de aandacht?
06 februari 2021 

Hoe breng ik mijn yogalessen onder de aandacht?

Promotie kan op veel manieren

Een vraag die veel yoga-aanbieders bezig houdt. Promotie is meestal niet een van de favoriete bezigheden van een yogadocent. De promotie van jouw yogalessen of van jouw yogastudio kan op ontzettend veel manieren.

Voor de jongerenyogalessen van EindExamenYoga is er een extra manier, namelijk via de website. Dat zit zo:

Om deze waardevolle cursus zo goed mogelijk te verspreiden, worden alle gecertificeerde trainers vermeld op de website. Scholen en leerlingen vinden op deze manier gemakkelijk een trainer in hun omgeving.

 

‘Moet je betalen voor de promotie op de website?’

Nee, dit is helemaal gratis. Na het afronden van de opleiding kun je aangeven of je een vermelding wilt (niet iedereen kiest hiervoor) en hoe je vermeld wilt worden.

 

‘Moet je dan een commissie afdragen of iets dergelijks, als je via de website een klant vindt?’

Nee, ook dat hoeft niet. Mensen verklaren mij weleens voor gek, maar ik heb deze keuze gemaakt. Ik kan persoonlijk niet overal tegelijk zijn. En zo kunnen we korte lijnen houden, doordat een leerling of schoolleiding direct contact heeft met een docent uit de buurt. Er kan even rondgekeken worden op jouw website bijvoorbeeld, zo kan iemand direct zien of jullie bij elkaar passen. Mooi toch?

 

Regelmatig verwijs ik geïnteresseerden door. Soms hoor ik van een trainer dat zij een cursus hebben afgesproken, met iemand die een trainer gezocht heeft via de site. Leuk toch, om dat even terug te horen. En nog leuker om te merken dat dit werkt!

Hier kun je zien welke trainers actief zijn.

Soms alleen een plaatsnaam, daar heeft de trainer dan voor gekozen. Als er vraag is in deze woonplaats, dan breng ik de trainer en de klant met elkaar in contact.

En uuhhh….Ik? Gek? Ik zeg weleens: ‘Als ik nog eens normaal wordt, wordt mijn omgeving gek van vreugde!’ Laat mij maar lekker gek zijn 🙂

Over de schrijver
Reactie plaatsen