Een gloednieuwe leeromgeving

Online opleidingen

Hoeveel opleidingen of cursussen heb jij het laatste jaar online gevolgd?

De lockdown en alle maatregelen hebben een enorme boost gegeven aan de online wereld. Webinars, vergaderingen, introducties, instructies, opleidingen en cursussen: alles leek ineens ook online mogelijk te zijn.

De weerstand die je ertegen had, heb je misschien nog steeds. Zodra het mogelijk is, kun je weer kiezen voor een real-life opleiding, waar je fysiek naartoe gaat. Toch heeft het laten zien dat er online veel kan, wat voor een hele groep mensen ook ineens betekende dat het volgen van een bepaalde opleiding nu mogelijk was. Want wie zich niet kan verplaatsen, wie zich geen dag vrij kan maken vanwege werk of de zorg voor een gezin, kan nu wél meedoen.

Heb je ook niet het idee dat het meer van deze tijd is, om soms te kiezen voor een online opleiding? Minder bewegingen, beter voor het milieu? Alle overwegingen bij elkaar, hebben ertoe geleid dat de online opleiding van EindExamenYoga blijft. Waar je ook bent, wat je situatie ook is, deze opleiding kun je volgen.

Professionele leeromgeving

En tatarataaaaaaa! Om dit idee op een goede manier uit te voeren is er nu een heuse, professionele online leeromgeving!

Een klein feestje waard!

Tot nu toe was de online opleiding ingericht op een manier die wel werkte, maar het was allemaal wel een beetje houtje-touwtje aan elkaar geknoopt, eerlijk gezegd. Dat is nu verleden tijd!

Naslagwerk

Voor alle trainers is deze online omgeving beschikbaar. Even inloggegevens opvragen en je hebt alles wat je zoekt bij elkaar. Nog even terugkijken hoe het ook al weer was. De downloads om zelf de materialen te maken. Alternatieve technieken. Alles staat hier keurig bij elkaar.

Daar word je toch blij van!

Over de schrijver
Reactie plaatsen