Een mooie kans voor yogadocenten, ondersteuning voor jongeren!
EindExamenYoga voor trainers
Anette Hogeboom
EindExamenYoga voor trainers
02/23/2021
1 min
0

Een mooie kans voor yogadocenten, ondersteuning voor jongeren!

02/23/2021
1 min
0

De eindexamens gaan door

Hoewel de cursus EindExamenYoga niet enkel voor eindexamenkandidaten gebruikt wordt, is het programma in beginsel wel voor die groep leerlingen ontwikkeld. Nu bekend is dat de eindexamens dit schooljaar 2020-2021 zullen doorgaan, is het een goed idee om de cursus alsnog aan te bieden.

Want, wat is er fijner voor deze leerlingengroep, dan een uurtje te kunnen ontspannen elke week? Dat zou je zeggen, toch? Echter, deze groep ervaart een enorme druk, nu zij ‘ineens’ blijkt dat zij inderdaad examen moeten doen. Daarom zijn ze niet erg in voor het missen van een uur door een yogales.

Waar staan zij dan wel voor open?

Behoefte aan ondersteuning

Deze leerlingen hebben behoefte aan ondersteuning. Leren omgaan met de druk die ze ervaren en omgaan met examenstress, daar zijn ze wel voor te porren. Nee, beter gezegd, daar snakken ze naar. Geen extra stapels boeken of online instructies, maar persoonlijke begeleiding waar je ook nog wat aan hebt als je straks het examen zit te maken.

En dat is precies wat EindExamenYoga biedt. Ontspanning, leren spanning te herkennen, leren hoe je spanning kunt verminderen. Handvatten die je kunt gebruiken als je een blackout hebt of in paniek bent. Leren hoe je je beter kunt concentreren. Dáár ben je als scholier of student echt mee geholpen.

Voor groepslessen is op dit moment geen mogelijkheid, maar een prima alternatief is privéles. En nog mooier is het als je dit buiten kunt doen. Al wandelend in de natuur, de gesprekken laten komen. Zo nu en dan samen gaan zitten en de ogen sluiten. Alles op 1,5 meter afstand natuurlijk. Technieken uitleggen en uitproberen, samen doen, voelen en ervaren wat er gebeurt.

200.000 leerlingen

Ben je yogadocent? Ga iets doen, voor deze groep jonge mensen! Bestel hier direct jouw trainerspakket, vandaag nog, dan heb je het morgen in huis. Binnen een week (of zelfs in een dag als je dat wilt) kun je de opleiding afgerond hebben.

Zo’n 200.000 leerlingen wachten op jou!

Reacties
Categorieën