"In het hart van elke moeilijkheid ligt een kans"

~Einstein~

Mijn favoriete quotes zijn die van Einstein. Het is toch té grappig hoe het lezen van een schijnbaar simpele quote je weer in de 3e versnelling krijgt.

En jij hebt geluk, want ik ben af en toe lekker impulsief en daar mag jij nu je voordeel mee doen.

Deze vraag kreeg ik:
'Wil jij eventueel een presentatie geven op de conferentie? Over hoe je het werk in de mentale ruimte kun gebruiken tijdens yoga?' 

Mooie kansen moet je pakken, maar soms moet je jezelf er wel voor aan het werk zetten. Ik heb wel een presentatie te maken van zo'n 45 minuten die laat zien hoe je verschillende disciplines met elkaar kunt combineren. Yoga en mentale ruimte in dit geval.

Hoewel ik dit al veel en vaak toepas in mijn yogalessen, is het een ander verhaal om uit te leggen hoe en wat ik dan doe. Om het 'out of the blue' wereldwijd te presenteren vind ik niet zo gepast, dus ik zou dat graag willen testen. Met professionals: yogadocenten!

Maar hoe krijg ik een stuk of 10 yogadocenten die hieraan willen meedoen bij elkaar?


Deze vraag krijg jij:
Proefkonijnen gezocht

En nu net kwam Einstein om de hoek zeilen: dat doe je natuurlijk tijdens de volgende trainersopleiding van EindExamenYoga, want dan heb je een mooie groep yogadocenten bij elkaar.

Dus nu zoek ik jou!
Ben jij één van de 10-14 yogi's die bereid is een uur van deze opleidingsdag 'te ruilen'?

We ruilen een uur informatie over EindExamenYoga (info die je alsnog online ontvangt, je mist dus eigenlijk niets) tegen jouw ervaring met een uur yoga in combinatie met de mentale ruimte.

Om jou te bedanken ontvang je een korting op de opleiding van ruim 60 euro én gratis extra's!

Als je even doorklikt zie je direct het complete aanbod!

Ik ben erbij op dinsdag 10 januari 2023 in Amersfoort >>>


Een aantal plekken is inmiddels bezet, deze yogi's zijn superenthousiast en doen graag mee. Jij ook?

(Mocht je ook schaatsliefhebber zijn, ik heb de voorspellingen al gecheckt, in januari verwacht men geen ijs)

O ja, belangrijk: je maakt meteen kennis met de mentale ruimte en hoe je hiermee kan werken in je yogalessen. Dat zou zomaar eens tot bijzondere dingen kunnen leiden, want het is supermooi. Twee vliegen in één klap!