Waarom heb je deze yoga-opleiding gemaakt?

Waarom heb je deze yoga-opleiding gemaakt?

Voelen wat je nodig hebt

Vraag je je af wie dit programma heeft gemaakt en waarom?>

Ik ben Anette Hogeboom. Het is mijn missie om met EindExamenYoga (jonge) mensen te bereiken met yoga, om zo meer rust, ontspanning en bewustzijn in de wereld te brengen. Leren omgaan met spanning en prestatiedruk door beter te voelen wat je nodig hebt.

Met eenvoudige en simpele oefeningen, geen diepgravende therapie. Alles wordt wat mij betreft veel te ingewikkeld gemaakt, het kan vaak vele malen eenvoudiger.

Omgaan met stress en faalangst, leren hoe je ontspanning kunt vinden met eenvoudige technieken, dat zou wat mij betreft een vast onderdeel mogen zijn van elke opleiding. Dat is mijn missie. Daarom deel ik de EindExamenYoga-cursus met andere yogadocenten door het programma in een trainersopleiding aan te bieden. Omdat we met elkaar véél meer bereik hebben.

Trainersopleiding

Nu, tijdens de lockdown door de Corona-pandemie, kunnen we als yogadocenten voor een veel grotere groep mensen, van kinderen tot eenzame bejaarden, iets extra’s doen. 

Juist als er zo weinig mogelijk is, kan dit een waardevolle bijdrage zijn aan een beter gevoel, het gezien te worden, aandacht te krijgen en een onderbreking van de dagelijkse sleur. Wij kunnen iets bieden dat wél kan. Online zijn er mogelijkheden genoeg, mijn voorkeur gaat uit naar 1:1 Mind-Walk (yogawandelingen), met voldoende afstand en in de natuur.

Wil je ideeën voor een les? Op de website kun je yogalessen met een thema vinden, ik deel ze gratis.

Over de schrijver
Reactie plaatsen