Waar kan ik eenmalig een yogales aanbieden?

Waar kan ik eenmalig een yogales aanbieden?

Yogabusiness-coaching

Heb je de gratis lessen al gedownload? Misschien ook al doorgenomen? Hopelijk heeft het je geĆÆnspireerd. Ik ben benieuwd of je al een flinke lijst hebt met plaatsen waar je deze les zou willen aanbieden. Als kennismaking, als aanvulling op een sportdag of op een andere manier?

Een beetje yogabusiness-coaching; maak jezelf zichtbaar. Stilzitten is belangrijk šŸ˜‰, maar niets komt vanzelf. Dus, in de actiemodus. Ook als dat is om voorbereidingen te treffen voor over een jaar, nu het vanwege corona onzeker is wat wanneer mag.

Voortvarend te werk

Pak je agenda erbij om te bekijken op welke momenten jij een les zou kunnen en willen geven. Werk ideeƫn uit voor je eigen evenement, dat hoeft niet altijd heel groot te zijn, voor tien deelnemers kan dat ook. Organiseer een eenmalig evenement, met een thema. Doordat er een thema is zul je een groep mensen aanspreken die niet zo snel naar yoga zou komen, maar nu getriggerd worden door het speciale element.

Als je helemaal lekker voortvarend te werk wilt gaan, dan kun je alvast kijken naar de mogelijkheden van locaties in de buurt.

Heb je een sportschool in de buurt? Kijk dan eens op welk tijdstip hun zaal leeg is (het lesrooster staat meestal online). Als jij komt met een voorstel waar zij zelf weinig voor hoeven te doen, is de kans veel groot dat ze dat wel willen, het trekt mensen aan. En meteen bereik jij al hun leden, want natuurlijk hang je een postertje op.

Een mooie aanvulling

Heb je een middelbare school in de buurt? Laat weten dat jouw themales een mooie aanvulling is op de sportdag of voor de studiedag van de leerkrachten.

Zo kun je jezelf laten zien aan een behoorlijke groep potentiƫle klanten in jouw regio. Nog mooier vind ik het natuurlijk als je jongeren weet te bereiken. Als (iemand van) de schoolleiding en de leerlingen jou bezig hebben gezien en jouw les hebben meegedaan weten zij ook met wie zij te maken krijgen. Dan is de kans veel groter dat ze ook wel interesse hebben in de cursus Eindexamenyoga die je aanbiedt.

Over de schrijver
Reactie plaatsen